Reizen

Verken de prachtige nationale parken en natuurreservaten in Manado

Kom naar Manado en verken de glorieuze nationale parken en natuurreservaten, daag je smaakpapillen uit met een aantal van de meest pittige gerechten van Indonesië en verken de bruisende markten en uitgaansgelegenheden in het centrum van de stad.

Manado is de hoofdstad van de Noord-Sulawesi-regio en de ideale plek om jezelf te baseren om de vele biologische schatten van de regio te verkennen. Maar eenmaal hier zul je veel handleidingen tegenkomen om je mee te nemen op dagtochten naar de warmwaterbronnen, bergen, koraalriffen en nog veel meer die de stad omringen.

Duik of snorkel in het warme, kristalheldere water en ontmoet zeeschildpadden, roggen en een aantal exotische en kleurrijke vissen. U bent in staat om hier te komen op een dagtocht of misschien blijven in de kleine houten strand hutten. Regelmatige veerboten uit de haven van Manado nemen je mee.

Wonderful Indonesia

Dit is gelegen 50 kilometer (30 mijl) van Manado en bevat drie afzonderlijke bergtoppen voor wandelliefhebbers om uit te kiezen. U ook genieten van een prachtig uitzicht vanaf de warmwaterbronnen van Bukit kasih, waar de warme wateren uw tenen zullen doen herleven.

 

Neem een dag of twee de kloof tussen wandelen en duiken en verken de bezienswaardigheden in Manado zelf. Ban Hin Kiong is een traditionele Chinese tempel met verschillende heiligdommen en standbeelden. Ga naar de haven en winkel voor verse producten op de Pasar Bersehati-markt.

 

Met zo veel attracties buiten is het cruciaal om na te denken over het weer bij het plannen van uw reis. November tot februari zijn geneigd om de nattere maanden te zijn, met mei tot augustus het leveren van de beste wateren om te duiken en ook de beste uitzichten in de bergtoppen.