Reizen

Het historische Lawang Sewu-gebouw in Semarang  

Als het gaat over Indonesië historisch toerisme, Semarang stad levert een belangrijke vakantiebestemming genaamd Lawang Sewu gebouw. Zoals mensen kunnen anticiperen, heeft het gebouw veel deuren alsof het er duizend van bevat. Deze keizerlijke structuur wordt ontdekt in Sekayu Village en behoort echt tot het centrale Semarang-subdistrict. De website heeft tal van intrigerende trekt die mensen kunnen genieten voor bepaalde. Om te beginnen, het is het simpele feit dat de bouw bestaat sinds het bewind van de Nederlanders. Sommige individuen bezoeken het zelfs door de nacht om hun moed te testen!

Wonderful Indonesia

De nuance

Ongeacht het feit dat mensen noemen het duizend deuren constructie, betekent niet dat het omvat zo exact aantal deuren. Volgens de lokale autoriteiten zijn er slechts 342 deuren. Geen wonder, hoe groot de constructie wordt geacht enorm en het is ook een andere lay-out. Niettemin, het is gebaseerd op de Nederlandse architectuur. Het fantastische ding is de structuur is gelegen aan de kant van de weg, dus het is vrij merkbaar en toegankelijk. Tijdens weekends of feestdagen worden enkele verboden gidsen gezien bij de ingang van de bouw. Hoewel ze u een aangename counseling service bieden, ze vaak te groot te brengen! Dus, toeristen moeten in staat zijn om te onderhandelen voordat u de dienst.

 

OnderzoeknaarLawangSewu

 

De meeste mensen die Lawang Sewu bezoeken, hebben exact dezelfde reden om naar de site te gaan. Wat is dat? Ze willen graag de achtergrond van het gebouw leren. Op dit moment werd het de ooggetuige van deze strijd tussen Indonesië en Nederland. Voor de informatie, de bouw begon in 1904 en eindigde in 1907. De architecten waren zeker de Nederlanders. Dit is de reden waarom het ontwerp weerspiegelt die van gebouwen.

 

Naast het analyseren van de achtergrond, mensen komen naar Lawang Sewu om exploratie te voeren. De structuur bestaat immers uit talrijke kamers. In de kelder, is er waterige ondergronds die is gebruikt als een gevangenis terug dan. Bovenop de constructie bevindt zich een grote balzaal. Veel vleermuizen leven ook echt in dat gebied. Voor degenen die genieten van een spannende ervaring, moeten ze Lawang Sewu op de dag bezoeken! De nuance zou zeker meer mystiek zijn.

 

Toeristen kunnen alleen Foto’s nemen, zowel buiten als in het gebouw. Van tijd tot tijd voeren koppels een pre-Wedding foto sessie.